Στοίχημα: Άσσος για Γιουβέντους

Ξανά στις ζωές μας μπαίνει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι αλήθεια ότι μας είχε λείψει τους τελευταίους μήνες. Η αυλαία ανοίγει με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους – Τότεναμ και Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δράση υπάρχει και για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmasters, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ακόμη μια νίκη στο «κάστρο» του Τορίνο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Τότεναμ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10. Είναι το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που πρωταγωνιστούν στις χώρες τους. Η Γιουβέντους είναι σε εκπληκτικό μομέντουμ, πηγαίνει «τρένο» σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται από 11 διαδοχικές νίκες, όπου δέχτηκε συνολικά μόλις 1 γκολ! Αυτό το γκολ (στην εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Βερόνα) είναι το μοναδικό που έχει δεχτεί στα τελευταία 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (14-2-0), είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με αυτοπεποίθηση. Το γήπεδο της είναι «κάστρο», μετράει ρεκόρ 16-10-0 στα 26 πιο πρόσφατα ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχασε τελευταία φορά το 2013. Στον αντίποδα, η Τότεναμ έρχεται απ’ το σπουδαίο εντός έδρας 1-0 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να ανταποκριθεί, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλάμε για μια φοβερή Γιουβέντους. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν νίκη και θα τους στηρίξουμε.

Με το No Goal στη Βασιλεία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι, όπου επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για ζευγάρι με ξεκάθαρο και ακλόνητο φαβορί τη Σίτι, οτιδήποτε διαφορετικό από 2/2 νίκες και μάλιστα άνετες, θα αποτελέσει έκπληξη. Οι «πολίτες» οδεύουν προς την κατάκτηση ενός εκ των πιο εύκολων τίτλων των τελευταίων ετών στην Αγγλία, αφού έπειτα από 27 αγωνιστικές βρίσκονται πρώτοι με διαφορά 16 πόντων απ’ τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το Σάββατο διέλυσαν 5-1 εντός έδρας τη Λέστερ, στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν 5/5 νίκες, μέχρι να χάσουν την τελευταία αγωνιστική 2-1 κόντρα στη Σαχτάρ, σε ματς όπου ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά. Στον αντίποδα, η Βασιλεία τερμάτισε τον όμιλο με 4/5 νίκες, στο μεσοδιάστημα ηττήθηκε μόνο απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2 εντός), σήμερα ο αντίπαλος μοιάζει εκτός κυβικών της. Θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.95.

Χ ημίχρονο στο Βελιγράδι

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου επιλέγουμε Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00. Είναι το πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έρχονται από μεγάλη χειμερινή διακοπή. Έπαιξαν τελευταία φορά στις αρχές Δεκέμβρη, έδωσαν πολλά φιλικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμες. Ο Ερυθρός Αστέρας επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το χειμώνα έπειτα από 27 χρόνια, θα έχει φοβερό ενθουσιασμό και πάθος, ωστόσο απέναντι τους έρχεται μια ομάδα που είναι έμπειρη και ποιοτική. Οι Σέρβοι είναι πολύ «σφιχτή» ομάδα, δέχονται με μεγάλη δυσκολία γκολ, πρώτο τους μέλημα σήμερα είναι να κρατήσουν το «μηδέν», θεωρούμε ότι δύσκολα θα δούμε καλό ματς στα πρώτα 45 λεπτά.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις