Συνεργασία Ολυμπιακού Β. με την ομάδα βόλεϊ του Κενταύρου Αγριάς

Τη συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ του Κενταύρου Αγριάς ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 πάντα κοντά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας ανακοινώνει την συνεργασία της με το νεοσύστατο τμήμα υποδομών βόλει του Κενταύρου Αγριάς. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας διέθεσε τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλει του συλλόγου κ. Μαρίνο Κουτσογιάννη στον Κένταυρο Αγριάς, ώστε να προπονεί τους μικρούς αθλητές του νεοσύστατου τμήματος του Κενταύρου.
Ο Μαρίνος Κουτσογιάννης είναι πτυχιούχος τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής – και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) – Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την πετοσφαίριση (βόλεϊ).
Έχει αγωνιστεί ως αθλητής βόλεϊ στα σωματεία του Α.Σ. Μαγνησιακός, Γ.Σ. Βόλου, Β.Α.Ο. Θεσσαλονίκης και Τρίτων Θεσσαλονίκης και ήταν μέλος των κλιμακίων προεθνικών ομάδων βόλεϊ Παίδων και Εφήβων Θεσσαλίας.
Η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε με τις ομάδες παίδων, εφήβων, ανδρών (Γ’ Εθνική κατηγορία) του Γ.Σ. Βόλου (αγωνιστική περίοδος 1990-1991). Επίσης συνεργάστηκε ως προπονητής με την ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Α.Σ. Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως (2008-2009) και στη Νίκη Βόλου από το 2001 μέχρι το 2014.
Επίσης, διετέλεσε Ομοσπονδιακός Β’ προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Νεανίδων, όπως και Ομοσπονδιακός Β’ προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Παμπαίδων.
Είναι μέλος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης) με συνεχή επιμόρφωση και υπεύθυνος της επιτροπής ανάπτυξης Θεσσαλίας με αρμοδιότητα για τον νομό Μαγνησίας (2006 -2008) και Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Φ.Α. (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) Νομού Μαγνησίας, από το 2011.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια του φιλικού σωματείου του Κενταύρου, γιατί πιστεύει στην διάδοση του αθλήματος του βόλεϊ σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στα τμήματα υποδομών και εύχεται στον Κένταυρο Αγριάς και στον Μαρίνο Κουτσογιάννη κάθε επιτυχία στην προσπάθεια τους, για την ανάδειξη νέων αθλητών στο δημοφιλές άθλημα του βόλει».