Διακρίσεις για τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» σε τουρνουά στην Ουγγραρία

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την Δευτέρα το μεσημέρι επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το Διεθνές Τουρνουά 27th Hungarian Tatami Cup που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 24 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας όπου διοργανώτρια αρχή ήταν Ουγγρικής Ομοσπονδίας με την συμμετοχή 660 αθλητές/αθλήτριες από 80 συλλόγους 15 χωρών.

Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» κατέκτησε σε ένα τουρνουά όπου το επίπεδο ανταγωνισμού να είναι πολύ ψηλό μια 4η θέση με τον αθλητή Γκοντόπουλο Μιχάλη στην μικρή κατηγορία 6-7 ετών -32 κιλά, η αθλήτρια Ιατροπούλου Βάρβαρα έφτασε στο τελικό ρεπασάζ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, όπου στο τέλος έχασε τον αγώνα στην απόφαση των κριτών κατακτώντας την 5η θέση της κατηγορίας της 10-11 ετών -32 κιλά.Η αθλήτρια Σουλικιά Κωνσταντίνα έφτασα στα ρεπασάζ όπου μετά από δυο αγώνες έχασε πριν την διεκδίκηση του μετάλλιο κατακτώντας την 7η θέση  στην κατηγορία 12-13 ετών -50 κιλά.Επίσης πολύ καλή η εμφάνιση των υπολοίπων αθλητών / αθλητριών του συλλόγου  Κορομηνά Κωνσταντίνο, Σταθαράκο Σταμάτη, Γκολέμα Νέστορα, Ιατροπούλου Κασσιανή, Παπαδοπούλου Αναστασία και Καρανικολού Αρχοντία. Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο αποκτώντας πολλές αγωνιστικές εμπειρίες για τους επόμενους αγώνες.Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» είναι από τους μοναδικούς συλλόγους στην Μαγνησία που συμμετέχει ενεργά σε διεθνές αγώνες του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε με σκοπό την συνεχής προαγωγή του αθλήματος του Καράτε στους αθλητές του.Το κοουτσάρισμα ανέλαβε ο διευθύνων προπονητής του συλλόγου Β’ κατηγορίας Καράτε και Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης καθώς βοήθησαν και από την Ακαδημία Βόλου η εκπαιδεύτρια Βίκυ Κοσμίδου και Τζάλλας Μιχάλης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρει όλους τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά καθώς την Ακαδημία Βόλου και τους υπόλοιπους συλλόγους Budokan Κατερίνης, Γ.Α.Σ. Μακεδονίας Σίνδου, Μακεδανος Θεσσαλονίκης και του Μερμυγκούση Χίου για την συμμετοχής τους και τις διακρίσεις τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους συνοδούς γονείς/μέλη του συλλόγου και τον Δήμο Βόλου που βοήθησαν στην οικονομική ενίσχυση των αθλητών καθώς και τον χορηγό ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙΝ Σπυριδάκης-Χορέμης ΟΕ για την πολύτιμη βοήθεια του.

Δελτίο Τύπου Α.Σ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «O MAXHTHΣ»