“Παίχτες μπαλαρίνες, χέστες και δημόσιους υπαλλήλους”

Μοιράσου το άρθρο

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φίλων του ΟΦΗ, μετά την ήττα από τον Βόλο με 2-0. Σύμφωνα με αυτή υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας είναι όλοι, παίκτες, προπονητής και διοίκηση. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στο περιστατικό με τον ορθοπαιδικό Νίκο Δεσποτάκη, τον οποίο απομάκρυνε η Κρητική ΠΑΕ από ιατρικό επιτελείο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Άλλη μια μέρα στο ίδιο έργο θεατές!!Ένα έργο κωμωδία αποτελούμενο από παίχτες, προπονητές και δημόσιους υπαλλήλους!!!Όλο αυτό το καιρό έχουμε στηρίξει και δείξει ανοχή περισσότερη απ ότι χρειάζεται όμως σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε.

Μηδέν αξιοπρέπεια, μηδέν πάθος σε γήπεδο και πάγκο!!Κανένας σεβασμός στην ομάδα που σας ταΐζει, κανένας σεβασμός στον κόσμο που σας στηρίζει!!!!Το δημοσιοϋπαλληλίκι καλά κρατεί η ξεφτίλα συνεχίζεται και η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!

Ανοχή τέλος!!!

Παίχτες μπαλαρίνες, χέστες και δημόσιους υπαλλήλους δεν γουστάρουμε να βλέπουμε ούτε και διοίκηση να αδιαφορεί γι’ αυτό το έκτρωμα!!! Είστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτο χάλι! Δεν θα επιτρέψουμε από εδώ κι έπειτα σε κανέναν περαστικό να αλλάξει το dna της ομάδας μας!

Μια ομάδα χιλιοταλαιπωρημένη και πληγωμένη αλλά πάντα ψυχωμένη, μαχητική και ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ με το ΚΟΣΜΟ της!!!

Ακούστε καλά παλικάρια εκεί μέσα!!!Δεν μπορείτε να παίζετε με την ψυχολογία του κόσμου!!Η ιστορία μας δεν το δέχεται αυτό και να γινόμαστε έρμαιο σε κάθε βόλο απόλλωνα και παναιτωλικο. Αφού δεν μας σέβεστε, πλέον θα μας φοβάστε!

Η Θύρα 4 με πράξεις πάνω απ’ όλα και όχι πολλά λόγια και γραπτά είναι εδώ!!!

Τέλος, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση σήμερα κιόλας την απόλυση του αλλόθρησκου υποτιθέμενου γιατρού από την ομάδα!!! Αλήθεια, ποια είναι η θέση της ΠΑΕ για τον κωμικό με το μουστάκι που χαίρεται για πράξεις βίας;

Υ.Γ: Για τις “λάσπες” θα τα πούμε στη πορεία και σύντομα με κάποιους.

➪ Snakes 4 Heraklion club
➪ Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος
➪ Στέκι φίλων Ο.Φ.Η. Αρχανών
➪ Ο.Φ.Η. Athens club
➪ Ο.Φ.Η. Germany club»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις