Στοίχημα: Φορτσάτες επιθέσεις στην Αγγλία, ξεφεύγει το σκορ στο ΟΑΚΑ – 3αδα με αξία στο 8.13!

Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το κουπόνι της Τρίτης (11/05) για τα δεδομένα της ημέρας, με την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη να κυριαρχεί. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Το στοιχηματικό ταξίδι μας πάει στην Αγγλία, τη Φινλανδία και την ελληνική Basket League. Μην ξεχνάτε πως στο site μας θα βρείτε τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ και όλων των των πρωταθλημάτων. Πάμε στις επιλογές μας!

Σκοράρουν στη Νάσιοναλ

Ξεκινάμε τις προβλέψεις μας με την Αγγλία και τη Νάσιοναλ, εκεί όπου η Μέιντενχεντ υποδέχεται τη Νοτς Κάουντι, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 28η αγωνιστική.

Μετά από μια ήττα με 1-0 από την Γουέιμαουθ και δύο ισοπαλίες, απέναντι σε Κινγκς Λιν (0-0) και Ρέξαμ (2-2), έγινε η επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους. Και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Επικράτησαν (2-4) εκτός έδρας επί της Χάρτλπουλ, παρά το ότι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Σέκλεφορντ στο 42′. Στην έδρα τους έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη, με 2-1 επί της Γουόκινγκ, στους έξι πιο προσφατους αγώνες. Διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 57 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Η Νοτς Κάουντι πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Επικράτησε εύκολα (1-4) στην έδρα της Μπαρνέτ. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ της ανόδου. Αυτή, βέβαια, ήταν και η μοναδική νίκη που πέτυχε μακριά από το γήπεδό της, στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε μια από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της.

Η Μέιντενχεντ θέλει να διεκδικήσει τις οποίες ελπίδες συμμετοχής της στα πλέι οφ, ενώ η Νοτς Κάουντι να πάρει τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στις προνομιούχες θέσεις. Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ με ευκολία. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Με ψυχολογία η Κουόπιο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της οποίας η Λάχτι φιλοξενεί στις 18:30 την Κουόπιο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Επικράτησαν με 2-1 επί της Ίντερ Τούρκου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ασεχνούν που σημείωσε δύο γκολ. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλός της ήταν να μειώσει με πέναλτι στο 82ο λεπτό. Τα είχε πάει εξαιρετικά και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της, κερδίζοντας τα δυο πιο πρόσφατα, απέναντι στην Ελσίνκι (1-2) και τη Γκνίσταν (4-2).

Με την ψυχολογία στα ύψη βρίσκεται η Κουόπιο, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Φιλανδίας. Επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση 0-0) επι της Ελσίνκι, αν και αγωνίστηκε από το 63ο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα, εξαιτίας της αποβολής του Καρίγιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι δύο αντίπαλοι είχαν αναμετρηθεί λίγες μέρες νωρίτερα για το πρωτάθλημα, ενώ αναδείχτηκαν και πάλι ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Θετικό είναι το ξεκίνημα της Λάχτι στο πρωτάθλημα. Η Κουόπιο, όμως, έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του κυπέλλου, είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.15.

Υψηλές “πτήσεις” οι Δικέφαλοι

Κλείνουμε ως συνήθως με μπάσκετ και επιλογή εντός συνόρων, από τα πλέι οφ της Basket League και το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 20:00.

Στην πρεμιέρα του Βαγγέλη Αγγέλου στο τιμόνι της ΑΕΚ, η ομάδα γνώρισε την ήττα ως γηπεδούχος με 104-95 περίπου δύο εβδομάδες πριν. Έκτοτε, είχε τον χρόνο μπροστά της να προετοιμαστεί για το αποψινό ματς.

Με φόρα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ και ελπίζει σε ίδια συνέχεια. Συγκεκριμένα είχε 4/5 νίκες, με μόνη ήττα από τον Παναθηναϊκό με 74-68. Πιο πρόσφατα, κέρδισε εκτός έδρας το Μεσολόγγι με 84-69.

Προβάδισμα παίρνει η γηπεδούχος ΑΕΚ, που μπορεί να φτάσει στη νίκη. Αναμένουμε, ωστόσο, ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά καλάθια και εκεί θα ποντάρουμε. Θα στηρίξουμε το Over 156 πόντοι σε απόδοση 1.99.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις