Πραγματοποιήθηκε το SUMMER CAMP του Αιολικού Βόλου

Για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το  BASKETBALL SUMMER CAMP του Αιολικού Βόλου, από  26  Ιουνίου  έως 16 Ιουλίου 2021.  Στο καλοκαιρινό camp μεταβατικής προπονητικής περιόδου οι αθλητές  μας προπονούνταν καθημερινά από τις 08:00 -10:00 το πρωί στο αθλητικό κέντρο ‘’ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ’’ και το απόγευμα στο 3ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας .

Κάθε πρωί από τις 08:00 στο Βασδέκειο οι μικροί μας αθλητές γέμιζαν το γήπεδο με πολλά χαμόγελα και όρεξη για το αγαπημένο τους άθλημα! Μοναδικό σύνθημα “ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ”. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν  πολλή μεγάλη.

Είναι  ένα camp όχι ημερών ή και εβδομάδας διότι δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους αθλητές μας. Είναι ένα camp τριών εβδομάδων.  Είναι λοιπόν  ένα camp ιδιαίτερο, διότι επιπλέον συνδυάζει  μία  μεταβατική προπονητική περίοδο, που  έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών μας σε περισσότερο εξειδικευμένη μορφή . Πρωταρχικός σκοπός  του camp είναι η τελειοποίηση και η αφομοίωση των βασικών. Εκεί είναι  όλη μαγεία του μπάσκετ. Η τακτική έρχεται και κλειδώνει μετά στα βασικά.

Επιπλέον δόθηκε  βαρύτητα  στην ανάπτυξη των σωματικών ιδιοτήτων των παικτών μας . Μετρήθηκαν  οι ικανότητες επιτυχίας των παικτών μας στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου η Διατροφολόγος μας Σεφέρη Στελλίνα με παιγνιώδη μορφή δίδαξε στους αθλητές μας την διατροφική αξία των τροφών και πως πρέπει να τρέφονται  για να έχουν καλή υγεία και καλή απόδοση  στον αθλητισμό.

Κατά την διάρκεια του camp  τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά της Γ.Γ.Α.

Χθες Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 ήταν η  ημέρα λήξης του camp αλλά και γενικότερα της λειτουργίας της ακαδημίας του Αιολικού για το καλοκαίρι .Συνεχίζει μόνο η αγωνιστική ομάδα των εφήβων που συμμετέχει στο ειδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Στο τέλος της εκδήλωσης   οι αθλητές απόλαυσαν   τις πανόστιμες πίτες του κ. Καπουράνη και τα δροσιστικά αναψυκτικά της Ε.Ψ.Α.  Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας  κ. Βακρατσά Απόστολο για όλες τις διευκολύνσεις. Συνδυάζει την υπηρεσιακή του υπευθυνότητα με την ανθρώπινη προσέγγιση οποιουδήποτε προβλήματος δίνοντας την καλύτερη δυνατή  λύση. Ευχαριστούμε  το  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Βλιώρα Γεώργιο για την αμέριστη συμπαράσταση του. Ευχαριστούμε τον φύλακα του σταδίου του Βασδεκείου κ. Σούρα Δημήτρη για την άψογη συνεργασία και την βοήθειά  του.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας.

Την κ..Τσαούτου  Πέννυ    και την Γραμματέα κ.Σπανοπούλου Νάνσυ   της Ε.Ψ.Α. για την χορήγηση των αναψυκτικών.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση  “ΠΙΤΕΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ” που είναι πάντα μαζί μας  σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την Διατροφολόγο της ομάδας κ.Στελλίνα Σεφέρη για την παρουσία της στο SUMMER BASKETBALL CAMP  του Αιολικού.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας που είναι όλοι  πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση Σαμαρά Αντώνη, Καραγιώργο Δημήτρη ,Δεμίρη Κων/νο και Γουμενόπουλο Στάθη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις