Στα Εκπαιδευτήρια “Προμηθέας” ο Νίκος Μπουντούρης

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βόλου «Προμηθέας Ο.Ε.» επισκέφτηκε σήμερα ο Βολιώτης πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής, Νικόλαος Μπουντούρης.
Συνομίλησε με τους μαθητές της Α’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων και τόνισε την αξία της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό έχοντας όμως ως προτεραιότητα τις καλές επιδόσεις στα μαθήματα.
Ο κ. Μπουντούρης έχει στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο ως παίκτης μεγάλων ομάδων, όπως ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Σήμερα συνεργάζεται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς και αθλητικούς φορείς της χώρας ως προπονητής, σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων.
Τον Νίκο Μπουντούρη παρουσίασε στα παιδιά ο καθηγητής φυσικής αγωγής και γνωστός προπονητής μπάσκετ του Γ.Σ. Βόλου Παναγιώτης Τύμπας, ο οποίος συνδέεται με φιλικούς δεσμούς με τον Νίκο Μπουντούρη. Η συνεργασία των εκπαιδευτηρίων Προμηθέα με τον βετεράνο άσο του ελληνικού μπάσκετ που ξεκίνησε πέρυσι με την πραγματοποίηση του καμπ μπάσκετ, αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος σε νέες ακόμη πιο στέρεες βάσεις και προοπτικές…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις