Πλούσια συγκομιδή μεταλλίων για τους αθλητές του ΝΟΒ-Α με την Εθνική στο Βαλκανικό Κωπηλασίας

Μοιράσου το άρθρο

Πλούσια συγκομιδή για τους έξι πρωταθλητές του ΝΟΒ Αργοναύτες, ένα Αργυρό και πέντε Χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός της συμμετοχής τους με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας, στις 10-11/9/22.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και κάποιοι στην πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα, κατάφεραν να διακριθούν σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαν συγκεντρώνοντας 12 μετάλλια, σε έναν αγώνα όπου αποτελεί εφαλτήριο για μελλοντικές επιτυχίες.

Αργυρό μετάλλιο, κατέκτησαν οι Μπάρδας Αθανάσιος – Κωνσταντινίδης Ιορδάνης Καρρόπουλος Γιώργος – Κουτσελίνης Βασίλης, στην τετράκωπο άνευ Παίδων.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν: η Μιχαηλίδη Σωτηρία στην τετράκωπο άνευ & στην δίκωπο άνευ Νεανίδων, η Γκέκα Σοφία στο διπλό σκιφ & στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων και οι Μπάρδας Αθανάσιος – Κωνσταντινίδης Ιορδάνης – Καρρόπουλος Γιώργος – Κουτσελίνης Βασίλης, στην οκτάκωπο Παίδων.

Ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, το Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του ΝΟΒ-Α συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές για τις επιτυχίες αυτές και τους προπονητές Καμμένο Κώστα, Τζούνη Ευθύμη και Σκιαθίτη Νίκο για την άρτια προετοιμασία των αθλητών τους και εύχονται καλή συνέχεια στη νέα αθλητική χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις