Προγνωστικά Στοιχήματος: Άσσοι σε Νορβηγία και Πορτογαλία

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στη σημερινή ημέρα, με τις επιλογές μας να είναι μετρημένες. Υπάρχει δράση σε Πορτογαλία, Νορβηγία, Τουρκία και Σουηδία, τα παιχνίδια στις δύο πρώτες θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μια εκ των οποίων είναι η βαθμολογία Τουρκίας.

Κερδίζει η Σάντεφιορντ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάντεφιορντ – Μιοντάλεν, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.20. Από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Λίλεστρομ για το Κύπελλο προέρχεται η Σάντεφιορντ, η οποία πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και παράλληλα επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Έχει σημειώσει πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δείχνει να έχει ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές της παίζοντας και καλή άμυνα, ούσα και αρκετά επικίνδυνη στην επίθεση. Βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς και ρεκόρ 3-1-1 και στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Μιοντάλεν θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρα με την οποία… έρχεται και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο που θα τη φέρει στη 2η θέση και στο -3 από την εκπληκτική Λέβανγκερ που βρίσκεται στην κορυφή. Στον αντίποδα, από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Λέβανγκερ προέρχεται η Μιοντάλεν, που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, δεχόμενη την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το σύνολο του Χάνσεν αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα, κυρίως αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Δέχεται με μεγάλη ευκολία το γκολ, ενώ μπροστά δεν είναι τόσο «καυτό» όσο αναμενόταν. Είναι πολύ μακριά από τους στόχους που έθεσε στην αρχή της σεζόν και βρίσκεται στη 14η θέση με πέντε βαθμούς και ρεκόρ 1-2-2, όντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Μπορεί τη νίκη η Εστορίλ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Εστορίλ – Αρούκα, όπου θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20. Να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Πάκος Φερέιρα και Ρίο Άβε θέλει σήμερα η Εστορίλ, έτσι ώστε να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Φαμπιάνο Σοάρες παραμένει αήττητο εδώ και τρεις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα μετά την ήττα από τη Νασιονάλ (4-1 εκτός έδρας) στις 10 Απριλίου επικράτησε των Μποαβίστα (1-0 εντός έδρας) και Μαρίτιμο (2-1 εντός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Γκιμαράες (1-1 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, η Αρούκα έχει διασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν και κυνηγάει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί απευθείας στη φάση των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πάντως οι ελπίδες να τα καταφέρει είναι λιγοστές, κάτι που σημαίνει πως το συγκρότημα του Λίτο Βιντιγκάλ θα δώσει το «παρών», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις