Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα

Πρεμιέρα απόψε στο Κόπα Αμέρικα, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν την Κολομβία και το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr. Επιλογές προκύπτουν, επίσης, από τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Β’ Βραζιλίας, αλλά και από το κουπόνι του μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αγώνες που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr.

Σκοράρουν ΗΠΑ και Κολομβία

Ξεκινάμε από το Κόπα Αμέρικα και την αναμέτρηση ΗΠΑ – Κολομβία, στην οποία θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.90 στην Interwetten. Μπορεί το φετινό Κόπα Αμέρικα να έχει εορταστικό χαρακτήρα, όμως οι ΗΠΑ θέλουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι θα δώσουν (ως οικοδεσπότες) όλα τα ματς μπροστά στο κοινό τους και να πραγματοποιήσουν ένα όσο το δυνατόν… μακρύτερο ταξίδι. Ένα πλούσιο ρόστερ διαθέτει στα χέρια του ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, παρά τις ορισμένες απουσίες. Η Κολομβία, από την πλευρά της, θέλει και αυτή μία καλή πορεία στο φετινό Κόπα Αμέρικα, καθώς στην περσινή «έκδοση» του θεσμού η παρουσία της δεν ήταν η επιθυμητή. Μέτρησε μόλις μία νίκη στη φάση των ομίλων (1-1-1) και στη συνέχεια αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Αργεντινή (στη διαδικασία των πέναλτι). Μέτρια είναι η συγκομιδή και στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, με τους «καφετέρος» να τρέχουν σερί 3-1-2 στις έξι πρώτες αγωνιστικές και να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του πίνακα. Συμπερασματικά, περιμένουμε ότι και οι δύο ομάδες θα πετύχουν από ένα τουλάχιστον τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Προβάδισμα η έδρα

Συνεχίζουμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Κορκ Σίτι – Ντάνταλκ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Turner’s Cross» όπου η 2η Κορκ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ντάνταλκ. Χωρίς να απειληθεί, η Κορκ πέρασε εύκολα από την έδρα της Λόνγκφορντ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 0-3 της αντιπάλου της. Έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την Κορκ που, παραμένει αήττητη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μετράει φέτος μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Αν και βρέθηκε σε κακή μέρα, η Ντάνταλκ, από την πλευρά της, κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Γουέξφορντ επικρατώντας με 3-2 της αντιπάλου της. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ ο ΜακΈλενεϊ στις καθυστερήσεις της έδωσε τη νίκη. Όγδοη σερί νίκη για το συγκρότημα του Κένι στο πρωτάθλημα, σήμερα, ωστόσο, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

Δε χάνει η Παρανά

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Χ2 σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Βίλα Νόβα – Παρανά. Πλήρωσε ξανά τα πολλά αμυντικά της κενά η Βίλα Νόβα και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Ρεγκάτας την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί στο 24’ με γκολ του Φαμπίνιο, με τη Ρεγκάτας ωστόσο, να κάνει την ανατροπή. Τέταρτη σερί ήττα για τη Βίλα Νόβα στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς. Σε ρηχά νερά κινήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Παρανά, από την άλλη, που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στη Λοντρίνα. Βρέθηκε στο 33’ μπροστά στο σκορ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να “κλειδώσει” τη νίκη, με τη Λοντρίνα να φτάνει στην ισοφάριση. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, με τη διαφορά της από την πρώτη τετράδα να είναι στο -2.

Με όπλο τις άμυνες Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Λαμποράλ Κούτσα, στην οποία θα πάμε με το Under 162.5 πόντοι σε απόδοση 1.91. Φαβορί της σειράς είναι η Μπαρτσελόνα που κατέχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά μέχρι σήμερα η Λαμποράλ έχει αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται. Το ζεύγος έχει αναμετρηθεί φέτος τέσσερις φορές για την κανονική περίοδο της ACB και το ΤΟΡ-16 της Euroleague και η Λαμποράλ έχει πετύχει τρεις νίκες. Στην ACB η Λαμποράλ νίκησε 87-79 μετά από παράταση, στον δεύτερο γύρο ηττήθηκε στην Βαρκελώνη άνετα 89-68 ενώ στην Euroleague η Λαμποράλ έκανε το 2/2 με νίκη 78-81 στην Βαρκελώνη μετά από παράταση και στην Βιτόρια επικράτησε 75-71. Παρατηρώντας τα τέσσερα προηγούμενα σκορ βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο σκορ ήταν το 89-68 αφού τα δύο με τις παρατάσεις ήταν εξαιρετικά χαμηλά, 73-73 στην Βιτόρια και 70-70 στην Βαρκελώνη. Σήμερα που είναι ο πρώτος ημιτελικός και οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να είναι ακόμα πιο προσεκτικές αναμένουμε ξανά να επικρατούν οι άμυνες παρά το σπουδαίο επιθετικό ταλέντο των δύο συνόλων. Αφού λοιπόν κανένα ματς μέχρι σήμερα δεν ξεπέρασε τους 157 πόντους η επιλογή απόψε του Under 162.5 είναι η πλέον φυσιολογική.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις