Ξεκίνημα με Νέα Τριγλία για τα κορίτσια της Νίκης στα μπαράζ ανόδου

Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς αρχίζουν σήμερα τα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 μπάσκετ γυναικών. Μετέχουν πέντε ομάδες -πρωταθλήτριες στις Ενώσεις τους- και μεταξύ αυτών η Νίκη, που στις 7.15 το απόγευμα θα τεθεί αντιμέτωπη της Νέας Τρίγλιας. Οι «κυανόλευκες» θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν…

…τις υποχρεώσεις τους με το δεξί, κατακτώντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.
Αντίπαλοι τη Νίκης κατά σειρά θα είναι η Νέα Τρίγλια από την ΕΚΑΣΧ, ο Λασσάνης Κοζάνης από την ΕΚΑΣΔΥΜ, η ΑΓΕ Πιερίας από την ΕΚΑΣΚΕΜ και η Κομοτηνή από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Θα παίξουν όλοι με όλους, από σήμερα έως και την Κυριακή, ενώ την άνοδο θα πανηγυρίσει η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση τη βαθμολογία.
Οι «κυανόλευκες» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ και στις τάξεις τους επικρατεί αισιοδοξία. Ο τεχνικός Γιάννης Στεργιόπουλος θα παρατάξει την κάτωθι σύνθεση:
Μαρία Γεροκώστα, Ευαγγελία Μπράχου, Ευαγγελία Κωστούλα, Άρτεμις Ματθαιακάκη, Ελένη Παρασχάκη, Νένα Μιχαηλίδου, Εβελίνα Αλεξίου, Τόνια Μουρδουκούτα, Δήμητρα Γιαννοπούλου, Κωνσταντίνα Μυριτζή, Βιργινία Χρήστου, Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, Εύη Χαβαλέ, Κατερίνα Στρίγκου.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου είναι το εξής:
Τετάρτη 24/6
17.30 Κομοτηνή-ΑΓΕ Πιερίας
19.15 Ν. Τρίγλια-Νίκη
Πέμπτη 25/6
17.30 Νίκη-Λασσάνης
19.15 ΑΓΕ Πιερίας-Ν. Τρίγλια
Παρασκευή 26/6
17.30 Ν. Τρίγλια-Κομοτηνή
19.15 Λασσάνης-ΑΓΕ Πιερίας
Σάββατο 27/6
17.30 ΑΓΕ Πιερίας-Νίκη
19.15 Κομοτηνή-Λασσάνης
Κυριακή 28/6
12.30 Λασσάνης-Ν. Τρίγλια
14.15 Νίκη-Κομοτηνή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις