Βόλεϊ: «Πρώτη» για τις γυναίκες του Ολυμπιακό Βόλου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10/9 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος»  η επίσημη έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Τις αθλήτριες υποδέχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Μουρτζίνος (γεν. γραμματέας), Κυριάκος Κυριακόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), το μέλος Νίκος Ρούμπος, όπως και ο υπεύθυνος των γραφείων του Ερασιτέχνη Ζάκος Σαχίνης, οι οποίοι ευχήθηκαν στο προπονητή της ομάδας Μαρίνο Κουτσογιάννη, στον συνεργάτη του Μενέλαο Πατέλη και στις αθλήτριες καλή αγωνιστική χρονιά.

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον γνωστό κτηνίατρο κ. Δημήτριο Ιωνά για την ευγενική χορηγία του προς το τμήμα, ο οποίος ήταν και αυτός «παρών» στην εκδήλωση.

Ακολούθησε διανομή του ρουχισμού στις αθλήτριες και η επίσημη φωτογράφηση.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από τις αθλήτριες Γκόντα Έφη, Κύρκου Σοφία, Κατσικογιάννη Σοφία, Κούση Νίκη, Γκισγκίνη Ειρήνη, Μιχαηλίδη Ελένη, Παραή Μαριαλένα, Στούκα Ελένη, Καζοπίδου Βάσω, Πέτρου Δήμητρα, Μαργαρίτη Φένια, Στεργιοπούλου Ελίνα, Πατσή Σοφία, Ρακοβίτη Κατερίνα, Καουνά Έλενα.

Το Δ.Σ εύχεται σε όλο το τμήμα βόλεϊ υγεία και επιτυχίες.