Στοίχημα: Το ενδιαφέρον στο Νησί!

Η εβδομάδα που διανύουμε δεν περιέχει παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια για να ασχοληθούμε. Σήμερα, Τρίτη (13/11), το μενού περιλαμβάνει πολλά ματς για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, και δύο από αυτά θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Επίσης, απόψε έχει δράση και στο μπάσκετ, με την αναμέτρηση της Τρέντο με τη Βιλερμπάν για το Eurocup να βγάζει επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betshop. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

 

Πολλά γκολ στο St. James Park

Έξετερ και Μπρίστολ Ρόβερς διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου, έχοντας μεν δύο νίκες, αλλά η μία είναι στα πέναλτι επί της Γέοβιλ. Από αυτή λοιπόν, πήραν ένα βαθμό. Προέρχονται από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, για όλες τις διοργανώσεις και ειδικά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Η Έξετερ δέχεται εύκολα γκολ και αυτό της στοιχίζει, παρόλο που σκοράρει. Από την άλλη, η Μπρίστολ Ρόβερς είναι στην πρώτη θέση, με δύο καθαρές νίκες επί Γουέστ Χαμ U23 και Γέοβιλ, και της αρκεί η ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίζει και αυτή προβλήματα στην άμυνα, αλλά ταυτόχρονα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αμφότεροι οι αντίπαλοι σήμερα θα αναζητήσουν το γκολ, αφού θέλουν να είναι ήσυχοι όσον αφορά το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Η Έξετερ κυρίως, θα ψάξει με μεγαλύτερο… πάθος το γκολ, αφού χρειάζεται τη νίκη για να μην περιμένει ήττα της Γέοβιλ. Μάλιστα, και η παράδοση δείχνει ανοιχτά ματς, καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ Έξετερ και Μπρίστολ Ρόβερς, έχει σημειωθεί Goal / Goal. Όλα συνηγορούν πως θα διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα. Το κίνητρο είναι ισχυρό και για τις δύο, ενώ οι άμυνες ασταθείς. Επομένως, το Over 2.5, που εντοπίζεται σε απόδοση 1.90, κρίνεται αξιόλογη επιλογή.

 

Ανώτερη η Κόβεντρι

Στο Johny-Rocks Stadium, η Τσέλτεναμ Τάουν υποδέχεται την Κόβεντρι. Η Τσέλτεναμ έχει μία νίκη και μία ήττα στο Λιγκ Τρόφι, επομένως αυτό που χρειάζεται σήμερα για να περάσει στος «32» είναι οι τρεις βαθμοί. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καθόλου καλά φέτος στην έδρα τους, στην οποία έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε δέκα αγώνες, για όλες τις διοργανώσεις. Μια κατηγορία χωρίζει την Τσέλτεναμ και την Κόβεντρι, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται στη League One, και τους γηπεδούχους στη League Two. Μάλιστα, οι πορείες των αντιπάλων στα πρωταθλήματά τους είναι αντίθετες, αφού η Κόβεντρι παλεύει για μια θέση στα πλέι-οφς ανόδου, και η Τσέλτεναμ μάχεται για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η νίκη στα πέναλτι επί της Φόρεστ Γκριν και η ήττα από την Άρσεναλ, αναγκάζουν την Κόβεντρι να κυνηγήσει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα απόψε. Το ματς λοιπόν είναι ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη και μόνο. Ωστόσο, η Κόβεντρι είναι εμφανώς ανώτερο σύνολο και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, πέρσι κέρδισε δύο φορές σε δύο παιχνίδια τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας πάρει λίγο τον αέρα της Τσέλτεναμ. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση καθώς θέλουν να προκριθούν. Το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτούς, λόγω ποιότητας, και πιστεύουμε θα «αποδράσουν» από την έδρα της Τσέλτεναμ. «Διπλό» σε απόδοση 2.00.

 

«Εγκλωβίζει» την Τρέντο η Βιλερμπάν

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, όπου συγκρούονται ο πρώτος με τον τελευταίο του τρίτου ομίλου του Eurocup, απόψε στην Ιταλία. Ο λόγος για την πρωτοπόρο Βιλερμπάν, που ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού Τρέντο. Η χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης ανήκει… δικαιωματικά στους γηπεδούχους, με τους 69.5 πόντους ανά αγώνα. Η Τρέντο έχει ρεκόρ 1-5 και δείχνει να χαιρετάει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απεναντίας, η Βιλερμπάν παίζει εξαιρετικό μπάσκετ κυρίως με όπλο την άμυνά της, που είναι η κορυφαία στο Eurocup. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι δέχονται 70.5 πόντους μέσο όρο, γεγονός που τους οδηγεί σε σημαντικές νίκες. Άλλωστε, το ρεκόρ 5-1 επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Η Βιλερμπάν πήρε σπουδαία νίκη επί της Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου επικράτησε εύκολα 75-61 της Τρέντο. Με την τρομερή άμυνά τους, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βάλουν σημαντικά εμπόδια στους γηπεδούχους και να τους εγκλωβίσουν δημιουργικά. Εξάλλου, η Τρέντο έχει ούτως ή άλλως σοβαρό θέμα σε αυτόν τον τομέα. Τίποτα δεν μας λέει ότι το ματς μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Ίσως η Τρέντο μετά και τη μεταγραφή του Κραφτ να είναι πιο ανταγωνιστική, αλλά ο ρυθμός του αγώνα αναμένεται χαμηλός, κάτι που επιβάλλει η Βιλερμπάν. Έτσι, καταλήξαμε στην πιο προφανή επιλογή, που είναι το Under 154.5, στο 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις