Στοίχημα: Επιλογές από Ολλανδία και Σουηδία

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (30/08) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει δράση σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα παιχνίδια είναι πολλά, το θέμα είναι να γίνει η σωστή διαλογή, ώστε να οδηγηθούμε στο… ταμείο. Με Ολλανδία και Σουηδία θα ασχοληθούμε σήμερα, όπου προκύπτουν αξιόλογες προτάσεις. Τέσσερα προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Όρθια στο Μπορός η Σίριους

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, με την Έλφσμποργκ να υποδέχεται τη Σίριους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έρχονται από δύο σερί νίκες (4-1 την Έστερουντ, 1-2 τη Σούντσβαλ), έχουν απομακρυνθεί αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις και παρότι η σεζόν θέλει ακόμη για να ολοκληρωθεί, δεν έχουν ουσιαστικά στόχους και αναμένεται να περάσουν ένα χαλαρό υπόλοιπο. Η Σίριους, από την άλλη, είναι σε τραγική κατάσταση, μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, δέχεται γκολ για… πλάκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις δύο πόντους από τα μπαράζ παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ισχυρότερο κίνητρο, καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Μπορός (δύο διαδοχικά διπλά) και το Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 1.93 αξίζει το ρίσκο.

Εύκολα η Μιάλμπι

Συνεχίζουμε με το Μιάλμπι – Φρέι. Οι γηπεδούχοι διεύρυναν το αήττητο στις εφτά αγωνιστικές (5-2-0, τα έξι εξ αυτών ήρθαν Goal/Goal) και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι τους επικράτησαν 3-2 της Ντάλκουρντ εντός έδρας, παρότι βρέθηκαν να χάνουν 0-2 ως το 89’ της συνάντησης. Φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τα μπαράζ ανόδου και δείχνουν ικανοί να χτυπήσουν δεύτερη σερί άνοδο (πέρσι έπαιζαν στη γ’ τη τάξει κατηγορία), επιστρέφοντας στην Άλσβενσκαν. Από την άλλη, η Φρέι εξακολουθεί να παραπαίει, αγνοεί τη νίκη δέκα αγωνιστικές (0-3-7) και παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, στο -7 από την απευθείας παραμονή. Έτσι όπως παίζει πάντως, δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει το… μοιραίο. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτερο σύνολο, περιμένουμε να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και να φθάσουν σε μια εύκολη επικράτηση. Επιλέγουμε τοcombo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Παίρνει αποτελέσματα η Χέρακλες

Πάμε στην Ολλανδία και κάνουμε πρώτη στάση στο Γκρόνινγκεν – Χέρακλες. H Γκρόνινγκεν δεν αγωνίσθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν αναβλήθηκε, λόγω των υποχρεώσεων της αντιπάλου στην Ευρώπη. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, έμεινε στο 0-0 με την Αλκμάαρ σε παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα της Ντεν Χάαγκ. Στον αντίποδα, η Χέρακλες αγνοεί ακόμη τη νίκη και μετά από το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών μετράει ρεκόρ 0-2-2. Βέβαια, οι εμφανίσεις της δεν είναι καθόλου άσχημες και κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση. Εκτιμούμε πως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει σήμερα αποτελέσματα, κρατάμε το Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 2.00.

Combo επιλογή στη Χάγη

Κλείνουμε με το Ντεν Χάαγκ – Φένλο. Οι γηπεδούχοι πέρασαν θριαμβευτικά την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Βααλβάικ (0-3), πέτυχαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και απέκτησαν θετική ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Η Φένλο, από την πλευρά της, έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ουτρέχτης με 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες από Σπάρτα Ρότερνταμ (4-1) και Άγιαξ (1-4). Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, με πολλές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, ποντάρουμε στο combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις