ΝΟΒ-Α: Με επιτυχία οι Ετήσιοι Διασυλλογικοί Αγώνες ΚΑΓΙΑΚ και SUP (pics)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Ετήσιοι Διασυλλογικοί Αγώνες ΚΑΓΙΑΚ και SUP που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στην μνήμη του Αντιπροέδρου του ΝΟΒ-Α Ιωάννη Αντωνόπουλου.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος υπήρξε αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βόλου, Πρωταθλητής Ελλάδος στην Κολύμβηση και την Υδατοσφαίριση. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ΝΟΒ-Α και της τότε Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦ) και Αρχηγός πολλών αποστολών της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Οι αγώνες έγιναν μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άναυρο, σε στίβο για το ΚΑΓΙΑΚ σε απόσταση 200μ. και για το SUP 5.000μ.

Συμμετείχαν 9 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα με 110 αθλητές και αθλήτριες. Οι συνθήκες ήταν κατάλληλες για τα δύο αθλήματα και οι αθλητές το χάρηκαν ιδιαίτερα. Τα σωματεία φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της πόλης μας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις , με την υπόσχεση να συμμετάσχουν και του χρόνου με περισσότερους αθλητές.

Ο ΝΟΒ-Α που υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος για εννέα χρόνια στο ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ , συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Το άθλημα του SUP άρχισε να καλλιεργείται από τον ΝΟΒ-Α το 2017 με έγκρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε- Καγιάκ και με Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , το οποίο αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και πολλές επιτυχίες σε διοργανώσεις. Τρεις αθλήτριές μας προκρίθηκαν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τέλος Οκτωβρίου στην Κίνα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αγώνων ΚΑΓΙΑΚ

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Σουγγάρης Δημήτριος στο Κ1 200μ. Εφήβων

Σιρίν Κων/νος – Σπυρέλης Δημήτριος:  στο Κ2  200μ. Παίδων

Σουγγάρης Δημήτριος – Σιάτρας Ευάγγελος: στο Κ2 Εφήβων

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Μπασδάνης Διονύσιος – Βούλγαρης Εμμανουήλ:  στο Κ2 200μ. Ανδρών

Δεληανίδης Ιωάννης – Μακροσάββας Ματθαίος: στο Κ2 200μ. Προαγωνιστική Αγοριών

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Σουγγάρης Δημήτριος: στο Κ1 200μ. Ανδρών

Σπυρέλης Δημήτριος :στο Κ1 200μ. Εφήβων

Σιάτρας Ευάγγελος – Βήτας Θωμάς: στο  Κ2 200μ. Παίδων

Σιάτρας Ευάγγελος : στο Κ1 200μ. Παίδων (1η σειρά)

Σιρίν Κων/νος: στο Κ1 200μ. Παίδων (2η σειρά)

Δεληανίδης Ιωάννης: στο Κ1 200μ. Προαγωνιστική Αγοριών

Κουνέλας Γεώργιος: στο Κ1 200μ. Παίδων Αρχαρίων

Δέλλιου Ισμήνη: στο Κ1 200μ. Προαγωνιστική Κοριτσιών

Αποτελέσματα των Αγώνων SUP

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Τσώνη Δήμητρα : στα 5.000μ. με σκάφος 14΄00΄΄

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Τσατσαράγκου Μαρία: στα 5.000μ. με σκάφος 14΄00΄΄

Ταμπακοπούλου Ινώ: στα 5.000μ. με σκάφος 12΄06΄΄

Συνεχίζονται οι εγγραφές και στα δύο τμήματα, ιδιαίτερα για μικρά παιδιά 7 χρονών και πάνω. Πληροφορίες στον Έφορο κ. Σουγγάρη Βασίλειο στο τηλ.: 6948529773

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α  κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ.  συγχαίρουν όλους τους αθλητές , τους προπονητές και την εφορία του  τμήματος για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή συνέχεια.

Δελτίο Τύπου Ν.Ο.Β.Α.