Στοίχημα: “Καίγεται” η Αρμίνια, προβάδισμα στο Ιβανώφειο – 3αδα “φωτιά” στο 7.52!

Πλούσιο είναι το… μενού στο κουπόνι της Τρίτης (20/04)! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και πάλι κορυφαίες προτάσεις για στοίχημα. Θα αναλύσουμε ποδοσφαιρικές επιλογές από την Μπούντεσλιγκα και την αγγλική Τσάμπιονσιπ, όπως και μπασκετική από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε τι έχουμε διαλέξει!

Το κίνητρο της Αρμίνια Μπίλεφελντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου στις 21:30 η Αρμίνια Μπίλεφελντ φιλοξενεί τη Σάλκε για την 30η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι “τρέχουν” αήττητο σερί τριών αγώνων, με απολογισμό μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Η πιο πρόσφατη χωρίς τέρματα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Αποτελέσματα που την βοήθησαν να ανέβει στην 15η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει καταφέρει να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Άουγκσμπουργκ αποδείχτηκε η εξαίρεση στον κανόνα για την Σάλκε. Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και γνώρισε βαριά ήττα (4-0) στην έδρα της Φράιμπουργκ, ενώ δεχτηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες μακριά από την έδρα της, ενώ την τελευταία φορά που πήρε βαθμό μακριά από το γήπεδο της, ήταν στις 13 Φεβρουαρίου και την ισοπαλία (0-0) με την Ουνιόν Βερολίνου.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ ψάχνει για βαθμούς, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της και έχει και ψυχολογία. Απέναντι σε μια Σάλκε που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, έχει τον πρώτο λόγο για νίκη. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.80.

Διπλό ανόδου η Γουότφορντ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ, με τη Νόριτς να υποδέχεται τη Γουότφορντ στις 20:00 στο πλαίσιο της 43ης αγωνιστικής.

Πανηγυρικό το κλίμα στα αποδυτήρια της Νόριτς, παρά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπόρνμουθ. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν όπως τα ήθελε και εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή, μάλιστα, ήταν η μοναδική φορά που έχασε στα τελευταία 14 παιχνίδια της, ενώ μετράει 11 νίκες και δύο ισοπαλίες. Ακόμη πιο εντυπωσιακό (19 αγώνες) ήταν το αήττητο εντός έδρας σερί της.

Από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λούτον προέρχεται η Γουότφορντ. Παρ’ όλα αυτά παραμένει δεύτερη και σε θέση ισχύος, σε ό,τι αφορά την άνοδο. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχτεί μόλις 28 τέρματα σε 42 αγώνες. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις δύο τελευταίες εξόδους της, καθώς εκτός από το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Λούτον, αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Μίντλεσμπρο. Ο Σαρ είναι ο πρώτος σκόρερ της με 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Η Νόριτς με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο και είναι σαφώς πιο άνετη από την Γουότφορντ, που χρειάζεται βαθμούς για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην εξασφάλιση της ανόδου. Μπορούν οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν μια σπουδαία νίκη. Θα στηρίξουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.20.

Καλύπτει το χάντικαπ ο Παναθηναϊκός

Κλείνουμε για σήμερα με την ελληνική Basket League και το Ηρακλής – Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της στις 15:00.

Την παραμονή του στην κατηγορία έχει εξασφαλίσει πλέον ο Ηρακλής. Έτσι, οι δύο πρόσφατες ήττες του δεν του κόστισαν. Γνώρισε την ήττα στη Λάρισα με 80-76 και έπειτα ακόμη μια με ευρεία διαφορά στο Λαύριο με 105-77. Αντιμετωπίζει και απουσίες λόγω κορωνοϊού.

Ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά πρωταθλητής τη φετινή σεζόν, καθώς χρειάζεται μόνο μια ακόμη νίκη για να πάρει τον τίτλο μαθηματικά. Έρχεται από νίκη εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ με 74-68 και άνετη εμφάνιση. Απουσιάζουν, μεταξύ άλλων, οι Νέντοβιτς και Μήτογλου.

Αδιάφορος είναι πλέον ο Ηρακλής, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει και τυπικά να αναδειχτεί πρωταθλητής με μια νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά. Θα προτιμήσουμε το διπλό στο -13,5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις