Με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου οι εξετάσεις νέων διαιτητών Μαγνησίας

Με τη συμβολή του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας. Αναλυτικά:

«Μια διαφορετική προπόνηση ήταν η σημερινή, αφού είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμβάλλουμε κι εμείς στις εξετάσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης για την είσοδο νέων παιδιών στο χώρο της διαιτησίας. Έτσι, οι νεαρές μας παίκτριες παίζοντας εκπαιδευτικό διπλό βοήθησαν τους υποψήφιους νέους διαιτητές να δώσουν τις εξετάσεις τους υπό το βλέμμα σημαντικών στελεχών του χώρου της διαιτησίας που ήρθαν στον Βόλο, όπως και του προέδρου του ΣΔΚΜ, διεθνούς διαιτητού κ. Ζαχαρή, των μελών του Δ.Σ., των βετεράνων διαιτητών Γιούλας Μόρφη (Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΚΑΘ),Γιώργου Μιναρετζόπουλου, Αχιλλέα Τσιργούλα, όλων των αξιογημένων Βολιωτών διαιτητών, καθώς και των μελών του ΣΔΚΜ και του συνδέσμου κριτών.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η χαρά μας, αφού στις εξετάσεις μετείχαν οι νεαρές αθλήτριες του Ολυμπιακού μας, η 15χρονη Κατερίνα Πολύζου και η 16χρονη Βασιλική Σιουμουρέκη, ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Αντρέας Ιωνάς και ο συνομήλικος του Αχιλλέας Ντάτσιος (ανήκει στην Ανάληψη) που παρακολούθησαν τη νέα σχολή διαιτησίας, μαζί με αρκετά ακόμη νέα παιδιά από τον Βόλο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες υποψήφιους νέους διαιτητές του ΣΔΚΜ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις