Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα στους γηπεδούχους

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, οι στοιχηματικοί ρυθμοί είναι πιο χαλαροί. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν επιλογές απ’ τα πρωταθλήματα που έχουν δραστηριότητα, ένα εκ των οποίων είναι και η Σούπερλιγκ με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, να σημειωθεί ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους αγώνες της ημέρας με αναλυτικά previews και να διαβάσετε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Παίρνει το ματς η Κλερμόν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κλερμόν – Μετς, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20. Βγάζει αντίδραση η Κλερμόν, που προέρχεται από δύο σερί νίκες και δείχνει να συνέρχεται απ’ την αγωνιστική κάμψη που προηγήθηκε. Μετά το εντός έδρας 2-1 επί της Νιόρ, πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Μπουργκ Περονάς, ένα δίκαιο αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο -5 απ’ την τριάδα οι γηπεδούχοι, θέλουν να εκμεταλλευτούν την ήττα του Ερυθρού Αστέρα και με νίκη να μειώσουν στο -2 απ’ την 3η θέση. Είναι παιχνίδι «κλειδί», καθώς ενδεχόμενη νίκη θα τους βάλει για τα καλά στη «μάχη» της ανόδου. Εξαιρετική εντός έδρας η Κλερμόν, προέρχεται από 8/10 νίκες. Κομβική αναμέτρηση και για τη Μετς, για την οποία ισχύει βαθμολογικά ό,τι αναφέρθηκε παραπάνω. Στους 44 πόντους οι φιλοξενούμενοι, θέλουν τη νίκη σήμερα για να μειώσουν στο -2 απ’ την τριάδα, θα κάνουν τα πάντα για να την πάρουν. «Καίγονται» για επιστροφή στις επιτυχίες, καθότι αγνοούν το «τρίποντο» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου πήραν μόλις 2 πόντους. Δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά εξόδους τους (1-2-4), δέχτηκαν γκολ στις έξι.

Άσσος με κάλυψη για Φράιμπουργκ

Περνάμε στη Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Λειψία, όπου θα επιλέξουμε το “1 DNB” σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισποπαλίας). Από τρεις σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Φράιμπουργκ. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπόχουμ (2-0 εκτός έδρας) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Στράιχ επικράτησε των Σαντχάουζεν (2-0 εκτός έδρας), Καϊζερσλάουτερν (2-0 εντός έδρας) και Μπίλεφελντ (4-1 εκτός έδρας). Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Φράιμπουργκ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Στις τρεις διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ στη μία σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στον αντίποδα, η Λειψία είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 που γνώρισε από τη Σαν Πάουλι στις 12 Φεβρουαρίου το συγκρότημα του Ράνγκνικ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ουνιόν Βερολίνου (3-0 εντός έδρας), Πάντερμπορν (1-0 εκτός έδρας) και Χαϊντενχάιμ (3-1 εντός έδρας). Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Λειψία σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε0.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις