Betarades.gr: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro σ’ ένα μοναδικό αφιέρωμα

Ένα μοναδικό αφιέρωμα για το Euro 2016 σας περιμένει στο Betarades.gr! Επισκεφθείτε τώρα την κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα, διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για τις 24 ομάδες και δείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα στην κατηγορία, Στοίχημα Euro 2016.

Καλές, λοιπόν, οι θάλασσες, οι ακτές, τα σφριγηλά κορμιά με τα εντυπωσιακά προσόντα και τα κοκτέιλ, ωστόσο καλοκαίρι χωρίς ποδόσφαιρο είναι… φαγητό χωρίς αλάτι. Το 2014 ήταν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, πέρυσι είχαμε το Copa America, φέτος τα διαθέτουμε σχεδόν όλα! Euro στη Γαλλία, επετειακό Copa America στις ΗΠΑ, Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Δε χωρά αμφιβολία ότι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 15ο στην ιστορία και τρίτο που θα διεξαχθεί στη Γαλλία μετά τις διοργανώσεις του 1960 και 1980. Έπειτα από τρεις διαδοχικές συμμετοχές, η πρώτη εκ των οποίων θα μείνει χαραγμένη στις συνειδήσεις όλων μας (2004), η Ελλάδα θα είναι απούσα, όμως δεν πρόκειται για την πιο «εκκωφαντική» αποτυχία. Θα μας λείψει και η Ολλανδία, που θα παρακολουθήσει το Euro απ’ την τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το 1984.

Στον αντίποδα, το νέο σύστημα διεξαγωγής του απερχόμενου και αμφιλεγόμενου προέδρου της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, άνοιξε το δρόμο για την παρθενική συμμετοχή πέντε ομάδων σε τελική φάση. Πρόκειται για τις Αλβανία, Ουαλία, Ισλανδία, Β. Ιρλανδία και Σλοβακία, που εκμεταλλεύτηκαν την αύξηση των ομάδων από 16 σε 24. Έξι οι όμιλοι πλέον, απ’ τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτοι, αλλά και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες, προκειμένου να διαμορφωθεί η φάση των «16». Η μορφή αυτή θα δημιουργήσει συνολικά 51 παιχνίδια, σε σύγκριση με τα 31 παιχνίδια που προϋπήρχαν.

Το μοναδικό αφιέρωμα του Betarades.gr

Θεωρήστε όλα τα παραπάνω ως πρόγευση για όσα περιμένουμε απ’ τη φετινή διοργάνωση. Πάμε στα πιο ειδικά, αυτά που αφορούν το κορυφαίο στοιχηματικό site της Ελλάδας, Betarades.gr και το σούπερ αφιέρωμα που φιλοξενεί για το σπουδαίο τουρνουά που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γαλλίας. To ειδικό widget στα δεξιά της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας, ανοίγει την πύλη των πληροφοριών για κάθε μία εκ των 24 ομάδων και σας προσφέρει τη δυνατότητα να… διεισδύσετε στα ενδότερα της. Εκεί θα βρείτε τα ολοκληρωμένα ρόστερ, αναλυτικό προφίλ για κάθε παίκτη, παρουσίαση των ομάδων, τον άσσο που θεωρείται το «αστέρι», το next big thing, το προφίλ του προπονητή, αλλά και τη στοιχηματική εκτίμηση για την πορεία της εκάστοτε χώρας.

Ακόμη, στο αφιερωματικό widget του Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης και τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής του κάθε αγώνα, μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουλίου στο «Σεντ-Ντενί» του Παρισιού. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ενέργεια για τα ελληνικά δεδομένα, ανάλογου εύρους της οποίας δεν έχει υπάρξει στο χώρο. Ασφαλώς, κατά τη διάρκεια του Euro το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί στο στοιχηματικό κομμάτι. Στο Betarades.gr θα διαβάζετε τα αναλυτικά previews των αγώνων, τις κορυφαίες προβλέψεις και εκτιμήσεις, αλλά και το καλύτερο Live Betting σε καθημερινό επίπεδο!

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τώρα το Betarades.gr και βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που ξεκινά την προσεχή Παρασκευή (10/06). Άντε, και καλό Euro!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις