Επτά αθλητές Κανόε Καγιάκ του ΝΟΒ-Α στις δοκιμασίες συγκρότησης Εθνικών ομάδων

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 διεξάγεται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχινιά η τελική φάση δοκιμασιών για τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι αθλητές:

Μπασδάνης Αθανάσιος, Μπασδάνης Διονύσιος στην κατηγορία Ανδρών

Σουγγάρης Δημήτριος, Παρδάλης Χρήστος στην κατηγορία Εφήβων αλλά και στην κατηγορία Παίδων αφού ηλικιακά ανήκουν σ΄ αυτή την κατηγορία.

Επίσης πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έλγχος αθλητών/τριών γεννημένων το 2004 και 2005 όπου συμμετέχουν οι αθλητές: Σπυρέλη Μαριέτα, Σιρίν Κωνσταντίνος και Σιάτρας Ευάγγελος.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία !!!

Η επιτυχία για το τμήμα Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α είναι πολύ μεγάλη, αφού δείχνει την πρόοδο του τμήματος και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Οι προπονητές τους κ. Γκεόργκι Αετώφ και Κώστας Κατώγιας δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Οι προπονήσεις των αθλητών συνεχίζονται εντατικά.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται στους νέους καλή επιτυχία.

Όλοι ευχόμαστε στο τμήμα του Κανόε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες επιτυχίες στο μέλλον.

Ελπίζουμε η επιτυχία αυτή να κάνει ακόμη πιο γνωστό το άθλημα στο Βόλο και να φέρει κοντά περισσότερους νέους αθλητές.

Για τη θερινή περίοδο προγραμματίζονται αρκετές δραστηριότητες που θα προσελκύσουν αρκετούς μαθητές που θα περάσουν ευχάριστα, θα διασκεδάσουν, θα αθληθούν και θα γνωρίσουν αυτό το πολύ ωραίο άθλημα

Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Κανόε-Καγιάκ τα προγράμματα εκμάθησης ξεκίνησαν. Μπορούν να μας επισκέπτονται στις εγκαταστάσεις στην ακτή Ν.Ο.Β την περίοδο του Πάσχα τις πρωινές ώρες από 08.00 ως 11.30 (τις επόμενες μέρες καθημερινά 14.30 – 18.00 και τα σαββατοκύριακα 08.00 – 11.30 ) ή να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος κ. Μπασδάνη Στέφανο (τηλ. 6944350720) και κ. Σουγγάρη Βασίλη (τηλ. 6948529773)

Δελτίο Τύπου Ν.Ο.Β.-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις