Τον Γ.Σ. Βόλου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β.

Το έκτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τους, ενόψει του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ, που ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου, έδωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου, με την αντίστοιχη του  Γ.Σ. Βόλου.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν διάφορα σχήματα, αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα

Δείπνο του τμήματος βόλεϊ
Το βράδυ του Σαββάτου η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στο κέντρο «Μπαρμπαγιάννης» στο Σέσκλο στις αθλήτριες του τμήματος, στο οποίο ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες, ο προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης, ο συνεργάτης του Μενέλαος Πατέλης και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου και έφορος του τμήματος Δημήτρης Μουρτζίνος, ο οποίος καλωσόρισε στην εκδήλωση όλους τους συντελεστές του τμήματος βόλεϊ και τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον προπονητή και στις παίκτριες σε ότι χρειαστούν.
Η εκδήλωση αποτύπωσε το ιδανικό κλίμα στο τμήμα βόλεϊ, λίγο καιρό πριν από το εναρκτήριο σέρβις του πρωταθλήματος.

Ακαδημία βόλεϊ για κορίτσια Δημοτικού Σχολείου
Άρχισε τη λειτουργία της η Ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου. Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι τα τμήματα υποδομής να καταξιωθούν στη συνείδηση των αθλητριών και των οικογενειών τους, τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, συνεισφέροντας με ουσιαστικό τρόπο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση των  παιδιών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6974373947.