Διακρίσεις του ΝΟΒΑ σε κανόε καγιάκ και SUP

Σε μια επιτυχημένη διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ στα Χανιά της Κρήτης, στη λίμνη Κουρνά, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεσαίων αποστάσεων κάνοε-καγιάκ 5.000 μέτρα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα S.U.P., με συμμετοχή 23 συλλόγων της χώρας και πάνω από 300 αθλητές-τριες.

Οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν το Σαββατοκύριακο των αγώνων με την πλήρη φιλοξενία από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Στους παραπάνω αγώνες ο ΝΟΒΑ συμμετείχε με έξι αθλητές και τρεις αθλήτριες, οι οποίοι έφεραν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα, στο καγιάκ οι επιτυχίες ήταν οι εξής: Παρδάλη Νίκη: 3η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 5000μ. Παρδάλης Χρήστος:  5η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 5000μ. Σουγγάρης Δημήτριος: 10η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 5000μ. Σιρίν Κων/νος : 9η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 3000μ. Σιάτρας Ευάγγελος: 13η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 3000μ. Ρασβάνης Ανδρέας: 6η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 2000μ. Κουνέλας Γεώργιος: 5η Πανελλήνια νίκη στο Κ1 1000μ.

Όσον αφορά το S.U.P., τα αποτελέσματα ήταν τα κάτωθι: Tσαούτου Πένυ: 3η Πανελλήνια νίκη με σκάφος 12΄6΄΄. Τσατσαράγκου Μαρία: 4η Πανελλήνια νίκη με σκάφος 14΄00΄΄.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο στην λίμνη Κουρνά πραγματοποιήθηκαν Διασυλλογικοί αγώνες κάνοε-καγιάκ  που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, όλων των κατηγοριών (Ανδρών -Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων).

Οι αθλητές του ΝΟΒΑ είχαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Σουγγάρης Δημήτριος-Παρδάλης Χρήστος: 3η νίκη στο διθέσιο καγιάκ Παίδων στα 200μ. Σιρίν Κων/νος-Σιάτρας Ευάγγελος: 2η νίκη στο διθέσιο καγιάκ Παμπαίδων στα 200μ. Ρασβάνης Ανδρέας: 1η νίκη στο μονοθέσιο καγιάκ Παίδων Αρχαρίων στα 200μ. Κουνέλας Γεώργιος: 1η νίκη στο μονοθέσιο καγιάκ Προαγωνιστικών στα 200μ.

Τους παραπάνω αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ Albert Woods, o πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Αντώνης Νικολόπουλος, ο Δήμαρχος του Αποκορώνου , πολλοί τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές-τριες και τους προπονητές τους και την εφορεία του  τμήματος για τις επιτυχίες τους. Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος Σουγγάρης Βασίλης και ο προπονητής Αϊτόφ Γκεόργκι.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις