Κωπηλασία: Αθλητές του ΟΕΑ/ΝΑΒ σε αγώνες αξιολόγησης

Διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι 2οι αγώνες αξιολόγησης για την συμμετοχή αθλητών στις Εθνικές ομάδες κωπηλασίας. Συγκεκριμένα, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συμμετέχει με τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Παπαδόπουλος Γεώργιος, Αδάμ Παναγιώτης, Αραμπατζή Αγγελική, Βαρελοπούλου Ελένη, Καμήτας Άγγελος, Δαλίδης Αθανάσιος και Δαλίδου Σοφία.
Συνοδοί των αθλητών θα είναι οι προπονητές Σάμιος Συμεών και Τασιού Σοφία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της Γ.Γ.Α., και χωρίς θεατές.
Επίσης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις της κωπηλασίας του ΟΕΑ/ΝΑΒ όλων των κατηγοριών ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 22 έως 26 Ιουλίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
Φιλοδοξία του ΟΕΑ/ΝΑΒ, των προπονητών , αθλητών κα αθλητριών είναι να επαναληφθούν οι επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας ανεβάζοντας στα υψηλά σκαλοπάτια των διακρίσεων την βολιώτικη κωπηλασία και το 2020. Από όλους τους φίλους της βολιώτικης κωπηλασίας τις καλύτερες ευχές στους αθλητές και αθλήτριες και στην διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι είναι οι πρώτοι αγώνες κωπηλασίας που γίνονται μετά την πανδημία του covid-19.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις