Έξι μετάλλια ο ΝΟΒ-Α στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Ανδρών-Γυναικών- Εφήβων-Νεανίδων) που πραγματοποιήθηκε 6-8-Μαϊου στο Σχινιά, ο ΝΟΒ-Α έλαβε μέρος με 15 αθλητές-τριες σε 11 αγωνίσματα, κατακτώντας 6 μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 3 χάλκινα) και κατετάγη 6ος βαθμολογικά μεταξύ 27 Σωματείων που συμμετείχαν σε αυτό.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

-Βόντζου Αναστασία: 1η θέση στο Σκιφ Νεανίδων

-Στάμος Γεώργιος – Καραγιάννης Δημήτριος: 2η θέση στο Διπλό σκιφ Εφήβων

-Παπανικολοπούλου Ελένη – Μπρουσοβάνα Αικατερίνη: 2η θέση στο Διπλό σκιφ Νεανίδων

Χρηστομάνος Κων/νος- Λεμονάς Κων/νος – Στάμος Γεώργιος – Κουρκούμπας Αποστόλης- Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος (πηδαλιούχος): 2η θέση στην Τετράκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών

Γκαραγκούνης Κων/νος- Κυριαζής Μιχάλης- Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος (πηδ): 3η θέση στην Δίκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων

Λεμονάς Κων/νος- Γκαραγκούνης Κων/νος- Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος (πηδ): 3η θέση στη Δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών

Λεμονάς Κων/νος- Χρηστομάνος Κων/νος- Κουρκούμπας Αποστόλης- Καραγιάννης Δημήτριος: 4η θέση στην Τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο Ανδρών

Κυριαζής Μιχάλης- Μακρόπουλος Βασίλης: 5η θέση στο Διπλό σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών

Τόκα Ειρήνη: 5η θέση στο σκιφ Γυναικών

Στάμος Γιώργος- Καραγιάννης Δημήτριος- Καραδέμητρος Δημήτριος- Μακρόπουλος Βασίλης: 6η θέση στο τετραπλό σκιφ Εφήβων

Χάγιας Ιωάννης – Προκοπίου Ιωάννης: 3η θέση στον μικρό τελικό στο Διπλό σκιφ Ανδρών κάτω των 23 ετών

Ο ΝΟΒ-Α στο Πρωτάθλημα αυτό στερήθηκε τη συμμετοχή της αθλήτριάς του Βόντζου Αναστασίας, της οποίας δεν επετράπη να λάβει μέρος σε περισσότερο από ένα αγώνισμα, επειδή είναι μέλος της εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και πρόκειται να διεκδικήσει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και επιπλέον 12 αθλητών του, που πήραν μεταγραφή σε άλλους συλλόγους για διάφορους λόγους.

Πιστεύεται ότι με την ολοκλήρωση και της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Παίδων-Κορασίδων) θα βελτιωθεί βαθμολογικά η κατάταξή του.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν όλους τους αθλητές-τριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις επιτυχίες τους, τους άξιους προπονητές και την εφορεία του τμήματος και τους εύχονται καλή συνέχεια.
Καλή επιτυχία επίσης ξεχωριστά στην κωπηλάτρια Βόντζου Αναστασία στην προσπάθειά της για την διεκδίκηση της πρόκρισης αυτής, στην οποία έχει επιλεγεί να συμμετάσχει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις